Friday, February 11, 2022

Ungdomsbrottsuppsats

Ungdomsbrottsuppsats



Som ett samhälle måste vi ta hand om våra barn och hjälpa dem att ta steget på det mest möjliga rätt sätt och dessutom måste presidenter och regering tillhandahålla sysselsättningssituationer, kostnader för att skapa yrkesmöjligheter, stödja nya idéer och uppfinningar av unga individer istället för att spendera tid och pengar för att förebygga brott. Ett bra tillvägagångssätt är dock att identifiera grundorsakerna till brotten och hantera dem på lämpligt sätt. Kommentarer Eventuella frågor eller kommentarer om ungdomsbrottsuppsats sida eller om IELTS? Föräldrars vårdslöshet och utsatthet för våld är den främsta anledningen till att ungdomar ägnar sig åt brott som sexuella övergrepp, ungdomsbrottsuppsats, stöld, skolskjutning och så vidare. Å andra sidan bör föräldrar tillbringa tid med sina barn och stimulera sina barn med fördelaktiga, lättillgängliga samtal. För att förstå ökningen av ungdomsbrottsligheten, låt mig först ta upp de möjliga orsakerna till att helt förstå vad som har lett till dess ökning och sedan föreslår jag ungdomsbrottsuppsats lösningar för att lösa detta problem, ungdomsbrottsuppsats.





Ungdomsgäng



Ungdomars engagemang i brott ökar på ett alarmerande sätt ungdomsbrottsuppsats. Kasta lite ljus på orsakerna och möjliga lösningar? Nuförtiden har nyheterna om tjuvar, inbrott och mord ökat, men det som är mer hotfullt är att medelåldern för brottslingar minskar dag för dag. Många rapporter tyder på ett ökat engagemang ungdomsbrottsuppsats ungdomar i brott och detta fenomen har nått en alarmerande nivå där experters synpunkter krävs på dess orsaker och möjliga lösningar. För att förstå ökningen av ungdomsbrottsligheten, låt mig först ta upp de möjliga orsakerna för att till fullo förstå vad som har lett till ökningen och sedan föreslå möjliga lösningar för att ta itu med detta problem.


Orsaker Många experter anser att arbetslöshet är den främsta orsaken till ökad brottslighet bland ungdomar, ungdomsbrottsuppsats. Många unga akademiker återställer plundring och stjäl av värdefulla föremål för att möta deras dagliga pengabehov. Brist på jobb är en stor orsak till frustration bland unga. Försämrade familjevärden och tillstånd är en annan orsak till höga tonårsbrottslighet. Familjerelationer blir värre för varje dag och tonåringar utsätts för föräldrabråk och våld i hemmet som i sin tur ger upphov till ungdomsvåld. Med brist på föräldrars övervakning har barns och ungdomars moraliska och känslomässiga tillstånd försämrats.


Lösningar Som samhälle kan vi göra mycket ungdomsbrottsuppsats saker för att råda bot på denna situation. Det finns ett behov av fler strategier och system för att ge unga individer sysselsättning. Fler sysselsättningsmöjligheter kommer att skapa en väg till ekonomisk och mental stabilitet vilket resulterar i att färre individer tar till kriminella aktiviteter. Föräldrar måste hitta sätt att spendera mer tid med våra barn. Ta ut familjetid från de hektiska kontorstiderna för att ha en hälsosam diskussionstid med sina barn för att veta vad som händer i deras sinne och liv. Föräldrar bör vara stödjande och kärleksfulla mot sina unga. Särskilt högre utbildning kan ge ungdomar fler möjligheter och därmed minska risken för att de ska bli inblandade i brott, ungdomsbrottsuppsats.


Slutsats Efter att ha analyserat alla punkter kan jag säga att vi som samhälle bara är ansvariga för detta fenomen och med att återställa till lämpliga steg som att skapa fler arbetstillfällen, ungdomsbrottsuppsats, familjevänlig politik i arbetet, sänkta levnadskostnader och bygga starkare äktenskap, ungdomsbrottsuppsats, vi kan få brottsligheten bland unga till en mycket lägre nivå. När allt kommer omkring är barn vår framtid. Ungdomar är vårt lands framtid. Ungdomsbrottsuppsats nuförtiden börjar antalet brott hamna i ett dödläge, och det är ganska oroande att dessa ökar med den sjunkande åldern på människor, vilket innebär att fler ungdomar blir inblandade i att begå sådana brott.


Det finns flera anledningar till att ungdomar vänder sig till fel väg mot sin karriär. Den främsta orsaken är analfabetism och arbetslöshet. Brist på utbildning leder till att ungdomar engagerar sig i elakartade aktiviteter, och på grund av analfabetism kan de inte få bra jobb. Så för att uppfylla deras hunger och familjekrav rånar de och stjäl andras egendom. För det andra att spendera för mycket tid på att titta på TV och spela videospel gör att de känner sig isolerade. Att se actionscener och pornografi lockar dem att hänge sig åt ett våldsbrott och våldtäkt. Tredje föräldrar, dessa dagar är upptagna med att tjäna pengar som de inte kan spendera mycket tid på att sina barn ska förstå vad som händer i deras sinne, på vilka saker de fokuserar på och vad de gör i sina skolor.


Om ett barn är med ungdomsbrottsuppsats dåligt sällskap, då lär han sig dåliga saker och implementerar detsamma. Eftersom varje moln har en silverlinje finns det också olika lösningar på detta problem. Regeringen bör starta fria institut i synnerhet ungdomsbrottsuppsats för dem som inte har råd med avgifter för utbildning. Kampanjer bör organiseras för att sprida medvetenhet bland ungdomarna med fokus på deras samvetsgrannhet, ungdomsbrottsuppsats. Föräldrar bör också tillbringa mer tid med sina barn och involvera dem i vissa religiösa och välvilliga aktiviteter. Att organisera små utflykter och utomhusspel kommer att uppmuntra dem att engagera sig socialt och undvika att titta på destruktiva program och spela videospel. Sammantaget kan vi säga att för att avleda ungdomar från våld, stölder och andra sådana brott, ungdomsbrottsuppsats, vi som samhälle bör vara mottagliga och försöka utbilda, anställa och socialisera dem på bästa möjliga sätt.


Den här länken är så uppmuntrande tack så mycket att vi borde fortsätta att ge våra ungdomar råd för utvecklingen av landet. Flera problem såväl som hinder från svunnen tid finns inte i det moderna scenariot men få problem dyker fortfarande upp. Brott är ungdomsbrottsuppsats stora problem som sprider sig dag för dag, ungdomsbrottsuppsats. Det hävdas att ungdomars engagemang i brott ökar i en alarmerande takt och i mitt fortsatta skrivande kommer jag att diskutera orsaker och botemedel relaterade till detta uttalande i mina kommande stycken. Till att börja med finns det många typer av orsaker som ökar brottsligheten i ungdomars engagemang, men en av de mest framträdande orsakerna är arbetslöshet eftersom vissa personer som är mer utbildade men inte får jobb och då p.g.a ungdomsbrottsuppsats Förutom frustration ägnar de sig åt dåliga företag såväl som skadliga brott.


För att vara mer specifik, vissa filmer såväl som videor skapar våld hos ungdomar och efter det imiterar folk ungdomsbrottsuppsats filmstjärnor och det är därför brotten ökar i en alarmerande takt i såväl samhällen som länder, ungdomsbrottsuppsats. När det gäller botemedel bör föräldrar uppmärksamma sina barn och de bör tillbringa mer och mer tid med sina barn och de bör också vara uppmärksamma på sina barns vanor. Utöver det borde regeringen ge fler sysselsättningsmöjligheter till människor och därför skulle de inte gå till i dåliga företag. Sammanfattningsvis, efter att ha analyserat hela frågan att människor inte ska ägna sig åt dåliga företag och att de borde vara medvetna och även att de borde leva sitt liv på ett bra sätt, ungdomsbrottsuppsats.


Brottsligheten bland unga individer växer upp så snabbt som guvernörer kunde förutse den under de senaste åren, ungdomsbrottsuppsats. Enligt inspektioner av inbrott, stölder, våld och andra typer av brott har majoriteten av dem begåtts av tonåringar och ungdomar. En av de viktigaste och farligaste fakta som uppenbarligen får unga människor att agera kriminella är arbetslösheten. Föreställ dig en utexaminerad tonåring eller ung man med tusentals hundratals ambitiösa intressen i samhället för att vara användbar och gynna världen, men det som händer honom är en besvikelse. Inget lämpligt jobb och tillfälle, ingen respekt och pålitlig, listan är oändlig.


Eftersom han behöver pengar för att spendera sitt dagliga liv finns det inget bättre val istället för att gnugga eller stjäla eller något annat olagligt ungdomsbrottsuppsats att tjäna som kallas brott. Som ett samhälle måste vi ta hand om våra barn och hjälpa dem att ta steget på bästa möjliga sätt och dessutom måste presidenter och regering tillhandahålla sysselsättningssituationer, kostnader för att skapa yrkesmöjligheter, stöd ungdomsbrottsuppsats idéer och uppfinningar av unga individer istället för att lägga tid och pengar på att förebygga brott. Brott över hela världen ökar mycket snabbt och mestadels brottsligheten har nuförtiden begåtts av unga.


Andelen tonåringar ökade kraftigt i detta scenario. Det finns flera skäl bakom denna dåliga handling, ungdomsbrottsuppsats. Denna uppsats kommer att utveckla vad som är huvudorsakerna till ungdomars engagemang i sådana typer av aktiviteter och vad vi behöver vidta åtgärder för att kontrollera denna situation. Media är den största källan till trenden i vårt samhälle och de flesta unga människor blir påverkade eftersom de inte har moget sinne för att skilja på bra och dåliga saker och idéer. De försöker göra vad de än ser i filmer eller på olika sociala medier, ungdomsbrottsuppsats. Detta spel rådde dem att göra olika svåra uppgifter och i slutet att begå ett självmord, ungdomsbrottsuppsats.


Föräldrar bör uppmärksamma sina barns aktiviteter och försöka förklara för dem verkligheten i dessa skönlitterära program på olika medier och myndigheter måste stifta lagar om att sådan typ av saker inte publiceras eller sänds på någon typ av media. Till exempel bör i början och slutet av varje sådant program nämna konsekvenserna av dessa saker, så att tittarna också erkände straffet för att göra så dåliga handlingar. Den här uppsatsen berättade orsakerna till inblandning av mycket små barn i brott och vilka vi kan försöka kontrollera denna trend på olika sätt, ungdomsbrottsuppsats. Enligt min mening är den största rollen i detta scenario föräldrarna. De måste ta ansvaret om de vill undvika sina barn från sådana kriminella aktiviteter.


Hur tror du att brottet skulle minska - med hårdare straff eller moraliska läror? Diskutera båda synpunkterna och ta ställning? Brottsligheten i den här världen ökar dag för dag och människor beskriver varje dag de nya sätten att begå brott. Vi måste tänka på detta problem på allvar; annat, ungdomsbrottsuppsats, det kommer att vara för sent. Vissa skolor tror att det hårda straffet är det bästa sättet att stoppa brottet medan andra grupper av människor hävdar att moraliska läror är den bästa lösningen att förvisa brottet från dess rötter. Denna uppsats kommer att utarbeta båda synpunkterna om huruvida straff eller moralisk undervisning är användbar i denna fråga.


Det är verkligen sant att en bra och rättvis lag kan minska brottsligheten, så ett korrekt system för bestraffning kommer att tillämpas på vilken region som helst kan ge oss de önskade resultaten. Till exempel i Islamiska kungariket ungdomsbrottsuppsats Saudiarabien de har lagen att skära handen om någon stöld något och de är mycket framgångsrika att stoppa stöldbrottet från sitt land för om någon gör en så dålig handling, ger de honom detta straff utan att tveka. Å andra sidan kan en bra undervisningsprocess medföra en revolution.


Till exempel, i alla utvecklade länder är andelen läskunniga människor mycket hög och alla känner till sina skyldigheter och rättigheter gentemot samhället och det är anledningen till att brottsfrekvensen är mycket låg jämfört med utvecklingsländer eller tredje världen. Denna uppsats berättade att hur hårt straff spelar en roll för att kontrollera brottet och i vilken utsträckning den moraliska ungdomsbrottsuppsats eller rätt utbildning är användbar. Enligt min mening är undervisning det bästa och användbara sättet att kontrollera brotten. Sedan de senaste decennierna ungdomsbrottsuppsats brottsligheten har genomgått en se förändring på grund av människors behov, särskilt bland ungdomar.


Eftersom den nya generationen är mer lockande för kriminalitet, finns det många skäl bakom detta onda och många lösningar för att dela ut detta problem. Låt oss undersöka och förstå ungefär detsamma. Det är en fråga om sorg att nationens ryggrad begår brott mer dag för dag på grund av olika faktorer. för det första, ungdomsbrottsuppsats, eftersom arbetslösheten ökar och andelen brottslighet bland människor också är på topp. För det andra är bristen på familjestöd och värde också en viktig orsak till detta. För att vara mer exakt, de grundläggande kraven för en tvingar honom att uppfylla önskningarna och om det inte ska tävla förrän länge så förlorar man sin mentala kraft och begår brott.


Å andra sidan, eftersom varje lås har sin egen nyckel så finns det också många konsekvenser för att övervinna denna fara. Regeringen borde öppna fler och fler jobbmöjligheter för ungdomar bara för att de ska få en bekväm livsstil och de kan leva borta från antisocial aktivitet. Dessutom bör föräldrar tillbringa kvalitetstid med sina barn och även ge dem moral ungdomsbrottsuppsats etiskt värde med gott uppförande. Slutligen, gruppdiskussioner och konferenser med samhället hjälper till att öka kunskapen hos infödda för att minska denna typ av brottslighet.


För att sammanfatta efter alla konfabulering, har regeringens jobbpolitik en negativ inverkan på ungdomar för att överlåta denna fara och föräldrar bör alltid hålla ett öga på barnens aktiviteter för att göra deras framtid ljus. första raden — decennier ska åtföljas kommatecken decennier, första raden — fel urval av ord a se ändra tredje raden — artikel saknas antal lösning sista raden 2 para — rama om det. Använd artiklarna a, an, det klokt. Lär dig regler för skiljetecken, ungdomsbrottsuppsats. Innehållet är bra. Återigen 7 av dessa dagar har brottsligheten ökat överallt. Oftast är den ena eller andra ungdomen inblandad i dessa brott. Varför ungdomar i landet blir så inblandade i kriminalitet?


Det är frågan om miljoner dollar. Vi kommer att diskutera ett par punkter under denna uppsats. Den främsta orsaken till detta problem är arbetslöshet.





slutsats för uppsats



Diskutera båda synpunkterna och ta ställning? Brottsligheten i den här världen ökar dag för dag och människor beskriver varje dag de nya sätten att begå brott. Vi måste tänka på detta problem på allvar; annars är det för sent. Vissa skolor tror att det hårda straffet är det bästa sättet att stoppa brottet medan andra grupper av människor hävdar att moraliska läror är den bästa lösningen att förvisa brottet från dess rötter. Denna uppsats kommer att utarbeta båda synpunkterna om huruvida straff eller moralisk undervisning är användbar i denna fråga. Det är verkligen sant att en bra och rättvis lag kan minska brottsligheten, så ett korrekt system för bestraffning kommer att tillämpas på vilken region som helst kan ge oss de önskade resultaten.


Till exempel, i det islamiska kungariket Saudiarabien har de lagen att skära handen om någon stöld något och de är mycket framgångsrika med att stoppa stöldbrottet från sitt land för om någon gör en så dålig handling, ger de honom detta straff utan att tveka. Å andra sidan kan en bra undervisningsprocess medföra en revolution. Till exempel, i alla utvecklade länder är andelen läskunniga människor mycket hög och alla känner till sina skyldigheter och rättigheter gentemot samhället och det är anledningen till att brottsfrekvensen är mycket låg jämfört med utvecklingsländer eller tredje världen. Den här uppsatsen berättade att hur hårt straff spelar en roll för att kontrollera brottet och i vilken utsträckning den moraliska undervisningen eller korrekt utbildning är användbar. Enligt min mening är undervisning det bästa och användbara sättet att kontrollera brotten.


Sedan de senaste decennierna har brottsligheten genomgått en seende förändring på grund av människors behov, särskilt bland ungdomar. Eftersom den nya generationen är mer lockande för kriminalitet, finns det många skäl bakom detta onda och många lösningar för att dela ut detta problem. Låt oss undersöka och förstå ungefär detsamma. Det är en fråga om sorg att nationens ryggrad begår brott mer dag för dag på grund av olika faktorer. För det första, eftersom arbetslösheten ökar och andelen brottslighet bland människor också är på topp.


För det andra är bristen på familjestöd och värde också en viktig orsak till detta. För att vara mer exakt, de grundläggande kraven för en tvingar honom att uppfylla önskningarna och om det inte ska tävla förrän länge så förlorar man sin mentala kraft och begår brott. Å andra sidan, eftersom varje lås har sin egen nyckel så finns det också många konsekvenser för att övervinna denna fara. Regeringen borde öppna fler och fler jobbmöjligheter för ungdomar bara för att de ska få en bekväm livsstil och de kan leva borta från antisocial aktivitet. Dessutom bör föräldrar tillbringa kvalitetstid med sina barn och även ge dem moraliskt och etiskt värde med gott uppförande. Slutligen, gruppdiskussioner och konferenser med samhället hjälper till att öka kunskapen hos infödda för att minska denna typ av brottslighet.


För att sammanfatta efter alla konfabulering, har regeringens jobbpolitik en negativ inverkan på ungdomar för att överlåta denna fara och föräldrar bör alltid hålla ett öga på barnens aktiviteter för att göra deras framtid ljus. första raden — decennier ska åtföljas kommatecken decennier, första raden — fel urval av ord a se ändra tredje raden — artikel saknas antal lösning sista raden 2 para — rama om det. Använd artiklarna a, an, det klokt. Lär dig regler för skiljetecken. Innehållet är bra. Återigen 7 av dessa dagar har brottsligheten ökat överallt. Oftast är den ena eller andra ungdomen inblandad i dessa brott.


Varför ungdomar i landet blir så inblandade i kriminalitet? Det är frågan om miljoner dollar. Vi kommer att diskutera ett par punkter under denna uppsats. Den främsta orsaken till detta problem är arbetslöshet. Så att tjäna pengar har alltid varit ett problem för dem. En annan anledning till denna orsak kan vara dåliga vanor som droger. Lösningen på detta problem kan vara att förstå dem och ge dem rätt riktning. Vi måste få dem att förstå sin potential och hur de kan förändra världen om de kan lämna den här kriminella världen och börja göra något produktivt.


Dessutom har den många grammatikfel, meningsstrukturen kan också förbättras. Genom att lägga till fler ord i din uppsats kan du göra ditt argument starkt. Det finns ett stort antal faktorer som förklarar denna skyhöga oro. Denna uppsats kommer att kortfattat belysa den huvudsakliga orsaken till detta uppsving och föreslå en möjlig lösning. Det finns en myriad av orsaker som kan tillskrivas spridningen av kriminalitet bland vuxen ålder, såsom regionalism, rasism, överbefolkning, droger och liknande. Den mest dominerande ligger i det faktum att arbetslöshet och fattigdom är den yttersta orsaken till att brottsligheten eskalerar astronomiskt. Inte bara arbetslösa kräver inbrott, rån, stöld och stöld för att uppfylla sitt dagliga liv utan också mord och mord.


En annan dominerande punkt i denna expansion är familjetillstånd och psykisk sjukdom som leder till att en person hamnar i brott. men det finns en möjlig lösning för att kontrollera denna svåra situation. Å ena sidan spelar regeringen en viktig roll för att lära sig detta felaktiga tillstånd, genom att implementera stränga policyer och förfaranden mot arbetslöshet kan regeringen förbättra sysselsättningspositionen, liksom relevant stadslänk för deras medborgare, kan hjälpa till att mildra våldet hos en ungdom. Å andra sidan bör föräldrar tillbringa tid med sina barn och stimulera sina barn med fördelaktiga, lättillgängliga samtal.


Ett annat ord, genom gruppdiskussioner och konferenser inom ett samhälle och gemenskap genom kampanjer, kan bidra till att öka kunskapen hos infödda för att minska denna typ av brott. Resultat: I förhållande till icke-offer förväntas resultaten av denna studie visa ett direkt samband mellan barnmisshandel och ungdomsvåld i närvaro av andra modifierande socioekonomiska faktorer. Intagsarbetarens roll är att hitta orsaken till det ringa beteendet och att avgöra om ärendet ska avskrivas, gå till full prövning eller hanteras av socialarbetaren och […].


Boken har skrivits till försvar för hiphopkulturen på grund av anklagelserna som pekas på att den är orsaken till vapenvåld i samhället. Att inte leva upp till samhällets, föräldrars, lärares och till och med kamraters förväntningar kan leda till känslor av otillräcklighet. För att återfå denna respekt och få uppmärksamhet utövar ungdomarna våld. Tillgång till vapen och medias inflytande Skjutning är en av de vanligaste formerna av ungdomsvåld, och vapen är förövarnas främsta vapen. Först och främst bör det sägas att en sådan spridning av medias inflytande blev möjlig på grund av utvecklingen av digital teknik. Med detta i åtanke är det möjligt att ange […]. Enligt faktabladet som utarbetats av Världshälsoorganisationen utgör ungdomsvåld en utmaning för de globala hälso- och juridiska organisationerna eftersom det omfattar en mängd olika handlingar som sträcker sig från verbala övergrepp till […].


I ytter- och innerstäderna har också ungdomsbrottsligheten ökat av olika orsaker. Ungdomsbrott i USA. S har blivit en nästan vardaglig företeelse. Nyligen har det rapporterats att cirka två miljoner amerikanska ungdomar begår ett brott årligen. Denna fråga har blivit en fråga för intensiv diskussion om vad som främjar uppkomsten av ungdomskriminalitet trots att det finns lagar och åtgärder för att förebygga ungdomsbrottslighet. Ungdomsbrottslighet har blivit en fråga för att utveckla socialt största oro, både av dess kvantitativa tillväxt, för deras växande kvalitativa fara.


Ungdomsbrottslighet är ett inslag i de samhällen som har nått en viss välståndsnivå. Frågan om brott är mycket komplex. Uppenbarligen är det tydligt att ungdomsbrottsligheten ökar i USA. I dag blir ungdomskriminaliteten allt värre. En fjärdedel av individerna i åldern 11 till 16 erkänner att de har begått ett brott under det senaste året.


Detta fynd är ett stort slag för säkerhetspersonal som kämpar mot ungdomsbrottslighet. Enligt en undersökning gjord av Ungdomsrättsnämnden visade det sig att åtminstone andelen ungdomar som begår brott i form av misshandel, skadegörelse och hantering av stöldgods har ökat. De flesta ungdomar i studien bekräftade att de hade blivit offer för stölder av mobiltelefoner. Det finns dock många brott som begås av ungdomarna som inte anmäls av olika anledningar. Vissa ungdomar är rädda för att anmäla brott på grund av rädsla för polisen, men även med frånvaron av oredovisade brottsfall ökar ungdomsbrottsligheten fortfarande.


I ungefär 50, ungdomar i åldern 17 och yngre rapporterades att hållas i ungdomsfängelserna eller andra instängningsanläggningar i U.S.A. S Pound, Antalet ungdomsgängmedlemmar har vuxit för mycket. Enligt en studie utförd av Houston State University, att mer än en miljon ungdomsmedlemmar har engagerat sig i kriminella aktiviteter genom gänggrupper. Gängmedlemmarna uppskattades vara mellan 5 och 17 år i USA. Det betyder att grupp av ungdomar som tas som avvikande ungdomsgrupper har blivit alltmer närvarande i U.S. Till en början fanns inte antalet avvikande ungdomsgrupper i så stort antal i Amerika förrän på 2000-talet på grund av medievåld. Gäng strövar in i ungdomarnas liv över massmedia. Idag spelar massmedia en betydande roll för att göra ungdomsgäng, där ungdomarna lär sig saker och praktiserar det de ser.


I själva verket, genom att titta på massmedias representationer av gängassocierade karaktärer, får vissa ungdomar reda på olagliga sätt att få pengar. De absorberar hur man avrättar någon. De lär sig hur skjutningen ser ut, hur den utförs och hur man kan fly från polisen utan att eventuellt åka fast. Nyligen greps en sextonåring från Midlands för att ha skjutit två ungdomar, dödat en årig pojke över en videospelskonsol Gaither, The boy, Marquise Cromer åtalades för mordförsök och innehav av skjutvapen.


Cromer hade förberett sig på att köpa en spelprylar när ett kort slagsmål uppstod när han försökte plundra ungdomarna. I ett annat fall åtalades tre tonåringar för att ha skjutit en årig pojke i Rock Hill, South Carolina Suskin. De tre ungdomarna försökte råna den årige pojken marijuana. Dessa fall informerar om hur gänget bidragit till hög brottslighet i Amerika. Orsaker: varför ungdomar engagerar sig i brottsliga gäng Föräldrar Enligt U. S Justitiedepartementet har det höga våldet bland ungdomarna bidragit till att brottsligheten ökar. Vapenvåld och gäng har bidragit till ökningen av brottsligheten i USA.


S under de senaste åren. Idag saknar de flesta ungdomar stark moralisk vägledning från föräldrarna, vilket gör att de ägnar sig åt brott. Föräldrar är för upptagna med sitt arbete, därför har de lite tid att prata med sina barn. När föräldrar inte är tillgängliga i sin familj, saknar ungdomarna moralisk vägledning, vilket är avgörande för deras tillväxt. Dessutom har föräldrar idag en tendens att inte erkänna vad som händer med deras barn. När deras arbetspress ökar, misshandlar de sina barn oavsiktligt för att släppa stressen. Detta har en negativ effekt på barns liv, särskilt hur han eller hon agerar på en daglig basis.


Faktum är att en ungdom kan lida av moralisk fattigdom, som kan följa deras karaktär in i vuxen ålder. Om ett barn eller en tonåring inte utbildas under uppväxtåren för att visa moraliska handlingar, är det möjligt för honom eller henne att vända sig till brott eftersom handlingen inte verkar omoralisk eller fel.

No comments:

Post a Comment