Tuesday, February 8, 2022

Min bästa jobbuppsats

Min bästa jobbuppsats



Det har genererat en djup känsla av frustration och odisciplin bland unga människor. Jag kommer att genomföra denna kurs på min egen tid utanför arbetstid men även inom arbetsdagen då jag kommer att behöva lite hjälp från min chef, min bästa jobbuppsats. Sätt att lugnt undvika konfrontation med din chef. I början kommer vi att få jobba hårt för att få en befordran. Mitt första drömjobb som jag någonsin minns att jag hade var att bli professionell basketspelare min bästa jobbuppsats NBA-jobbintervjun Svar: Vad är din största svaghet?





Postnavigering



Dessa jobbkarriäruppsatser diskuterar hur man väljer sitt yrke, jobbframgång, varför människor överhuvudtaget måste arbeta och annat. Livet har många aspekter och en av de viktigaste sidorna av det är att ha ett bra jobb. Men vad är ett bra jobb? Vissa människor ser ett bra jobb som att ha en bra inkomst, andra ser det som låga arbetstider, medan andra bara ser på jobbet som det är meningen att de ska göra det. Ett jobb som är med hög betalning och som ger glädje, passion för arbetare är de faktorer som uppskattas mest av de flesta människor. Den första faktorn som folk tror att den behöver för ett bra jobb är en hög betalning.


Varje person gillar att ha ett bra jobb med en hög betalning som gör det möjligt för honom eller henne att leva ett rikt liv. Om du har en bra inkomst kommer du att ha en hög levnadsstandard. Till exempel: du kan köpa ett vackert hus, en lyxbil eller dyra möbler till ditt hus och så vidare med pengarna du tjänar på ditt jobb. Dessutom kommer en bra inkomst att hjälpa dig att spara för framtiden. Ett bra jobb med hög inkomst ger arbetarna många fördelar. Den andra och viktigaste faktorn som ett bra jobb måste ha är att ge arbetarna glädje och passion.


Många bestämmer sig för att välja ett jobb med bra lön istället för ett jobb som de verkligen älskar. Att arbeta gör att du ibland känner dig trött, deprimerad och utmattad, så du kommer att drabbas av stress och press som säkerligen har dåliga effekter på resultatet av ditt arbete, på din familjs lycka eller till och med min bästa jobbuppsats din hälsa. Därför är det väldigt viktigt att göra jobbet du älskar, du känner dig alltid glad och bekväm när du gör det oavsett hur svårt och upptaget det är. Att välja arbetsplats utifrån ett naturligt intresse som inte bara är bra för individen utan också bra för företaget och samhället. För när en person är bekväm med sitt arbete, kommer han att göra sitt bästa för att försöka förbättra sitt arbete så att företaget kommer att få mycket vinst som hjälper samhället att bli mer och mer utvecklat.


Källa: SudyMoose. För det första finns det enorma fördelar som proffs tycker om att hålla sig till samma jobb. Men de mest uppenbara är säkerhet och utökad expertis inom en specifik domän som de får under sin tjänstgöring på arbetsplatsen. Till exempel, en civilingenjör som designar arkitekturen för en bro i flera år känner till alla detaljer om faktorerna för att bygga en robust bro. På grund av hans stora erfarenhet kommer hans företag också att vara intresserade av att behålla honom eftersom samma kompetensnivå inte kan förväntas av en nykomling. Detta stöder argumentet att att fortsätta samma jobb genom åren har flera positiva aspekter. Men många andra människor argumenterar för att byta jobb återkommande. Den främsta anledningen är att när individer arbetar i flera jobb lägger de vanligtvis till mer kompetens till sin portfölj och detta förbättrar definitivt deras anställningsbarhet.


Till exempel, när en naturfotograf byter jobb och går med i en reklambyrå, blir inte bara hans färdigheter förbättrade, han anses också vara mer dynamisk och mångsidig. Dessutom, min bästa jobbuppsats, Att spendera för lång tid på ett jobb gör också att människor känner sig monotona. Detta gör det tydligt varför tanken på att byta jobb föreslås. Efter att ha tittat på dessa två motsatta synpunkter, känns det som att det är mer fördelaktigt att byta jobb då och då. Det rekommenderas dock att man ska bedöma situationen innan man fattar ett beslut. Visa mer Visa mindre Exempel 3, skäl till varför människor arbetar Frågan Människor i samhället arbetar i många olika miljöer och av olika anledningar.


Vad tror du är den främsta anledningen till att människor har jobb? Endast en mycket trångsynt person skulle föreslå att tjäna pengar är den enda anledningen till att människor går till jobbet varje dag. Personligen tror jag min bästa jobbuppsats människor hittar jobb för att känna sig lyckligare över sitt dagliga liv. Jag känner så här av två anledningar, som jag kommer att utforska i min bästa jobbuppsats följande uppsats. För det första, att ha ett jobb ger vårt liv en känsla av syfte, vilket är bra för vår mentala hälsa. Målen för vårt jobb är något att sträva efter varje dag och gör det enkelt att sätta upp både långsiktiga och kortsiktiga mål, min bästa jobbuppsats.


Utan ett jobb känner människor ofta att deras liv saknar en känsla av syfte. Min egen erfarenhet är ett övertygande exempel på detta, min bästa jobbuppsats. Efter tio års arbete i en snabb företagsmiljö blev jag uppsagd från mitt jobb. Även om jag var ekonomiskt säker och inte behövde få en annan tjänst direkt kände jag mig extremt deprimerad eftersom jag inte hade något officiellt jobb. Att utöva mina hobbyer var roligt, men jag saknade något att sträva efter varje dag. Detta beror på att jag på jobbet alltid hade fått försäljningsmål och vinstmål att arbeta mot och utan dem jag kände mig deprimerad.


Att uppnå professionella mål gav mig alltid en stor känsla av tillfredsställelse. För det andra ger jobb oss möjligheter att träffa nya människor på en regelbunden basis, vilket kan ge oss en känsla av lycka. Människor som är arbetslösa interagerar mest med sin familj och sina gamla vänner, vilket ibland kan vara tråkigt. När jag gick i gymnasiet arbetade jag i en lokal stormarknad. Även om jobbet inte gav mig en särskilt hög lön, ser jag ofta tillbaka på den upplevelsen med förkärlek; på många sätt var det faktiskt det bästa jobb jag någonsin haft. Jag var väldigt glad över att chatta med det eklektiska utbudet av kunder som kom in varje dag, min bästa jobbuppsats. De kom alla från radikalt olika bakgrunder min bästa jobbuppsats mig, och som ett resultat var det stimulerande att lära sig om deras liv.


Även om jag nu arbetar på ett jobb som ger mig mycket högre lön, saknar jag mitt lågavlönade snabbköpsjobb ibland. Sammanfattningsvis tror jag starkt på att en av de främsta anledningarna till att människor arbetar är att må bättre med sina liv. Detta eftersom ett jobb ger oss mål att sträva efter, och möjligheter att knyta kontakter med intressanta människor. Det är hemligheten bakom sociala framsteg och människans avgörande karaktär. Arbete som vi ser det är en dygd och en nödvändighet. I tider av osäkerhet, ömsesidigt beroende och marknad min bästa jobbuppsats, individen måste förlita sig på sitt arbete för att säkerställa sitt eget välbefinnande. Arbete ger individen förmågan att vara självständig, att blomstra, att utvecklas och viktigast av allt, min bästa jobbuppsats hitta en mening med livet. Denna artikel är centrerad på Edward W.


Arbete kräver att man lägger ner tid och energi, min bästa jobbuppsats. Människan har kontroll över sin tid och energi när hon frivilligt och konstruktivt arbetar. En liten flicka i ett av världens hörn som går på dagis och lär sig att räkna, rita, sjunga eller skriva, jobbar. Det lilla flickan gör är alltså en dimension av arbete, för istället för att stanna hemma för att bara äta och sova, gör hon faktiskt min bästa jobbuppsats som förbättrar henne som individ. Å andra sidan är mannen som har ett jobb och ägnar mycket tid och energi åt en konkretisering av lönearbete. Genom sitt arbete producerar han rikedom som han senare kan använda för att nå sina mål.


Arbetet tar alltså olika former, utifrån individers ålder, omständigheter, behov och önskemål. Arbete ger individer ett medium för att förverkliga de flesta av sina ambitioner. Därför är det ett viktigt verktyg för att forma individen och samhället som helhet, eftersom vi alla är sammankopplade med varandra. Vi producerar och drar nytta av vårt och en annan individs arbete vars arbete kan påverka oss. Till exempel en bonde som bearbetar sin mark gör det genom att använda en traktor som tillverkades i ett tyg tack vare andra människors arbete. Arbete är ett viktigt verktyg genom vilket individer kan nå sina mål, blomstra och få ett meningsfullt liv.


Det är inte roten till ett meningsfullt liv utan är en oskiljaktig del av det. Enligt Younkins är meningsfullt liv sammankopplat med förnuft, produktivt arbete, måluppfyllelse, mänsklig blomstring och lycka. Eftersom produktivitet är en av de viktigaste delarna av ett meningsfullt liv bör en individ arbeta för att vara produktiv. Det är alltså genom arbetet vi kan aktualisera våra förmågor och önskningar, och ge mening åt vår existens. Arbete är viktigt eftersom det hjälper oss att forma vår personliga identitet. Det är också samhällets byggsten. För att kunna leva ett meningsfullt liv måste vi vara rationella människor som väljer arbete som ett obestridligt sätt att blomstra våra liv.


Om vi ​​till exempel tar hänsyn till arbetsmarknaden och de människor som får betalt för sitt arbete kan vi säga att de kan försörja sig själva, sina familjer och kanske ha tillräckligt med rikedom kvar att spendera på underhållning, min bästa jobbuppsats. Dessa människor ger mening åt sin existens och formar sitt liv utifrån det arbete de gör. Arbete organiserar ditt liv, ger dig en anledning att vakna på morgonen och gör min bästa jobbuppsats förstå vikten av andra saker i ditt liv. Du kan bli trött och frustrerad av ditt arbete, men i det ögonblick du samlas runt granen har du haft råd med en present till dina barn och kan min bästa jobbuppsats på ett glas vin med din fru.


Arbete ger dig friheten att välja, frihet att ha de saker du behöver och önskar. Oberoende innebär att aktualisera din existens med dina egna medel. Arbete ger individer nödvändiga medel för att försörja sig både ekonomiskt och min bästa jobbuppsats, ger friheten att vara en del av ett samhälle, min bästa jobbuppsats. Det är genom arbetet vi etablerar oss som kvinna eller man. Om du arbetar producerar du rikedom som bara du äger och ingen annan gör, min bästa jobbuppsats. Människor lever genom sina val. Till exempel kan Tom välja att tillbringa en lugn och fridfull sommar hemma eller åka på semester.


Samtidigt bestämmer sig Anna för att göra ett arbete och reseprogram och ägna lika mycket tid åt att arbeta. I början av nästa läsår måste Tom be sin familj att ge pengarna till allt medan Anna kan göra det på egen hand. Vid det här laget har Anna utvecklats som en självständig individ som kan fullfölja sina mål med sina egna medel. Hon aktualiserar sin egen existens genom sitt eget arbete. Att jobba är att lägga tid och energi på att producera något, istället för att ligga på stranden och njuta av solen. Därför producerar vi genom arbetet materiella värden som vi besitter och kan använda dem enligt våra ambitioner. När du är en kapabel vuxen person och av fri vilja väljer du att inte arbeta, då måste någon annan producera rikedom åt dig.


Vid det här laget är det inte du som äger rikedomen utan personen som ger den till dig, som indirekt äger och kontrollerar dina önskningar och behov också. Så småningom, min bästa jobbuppsats, arbetet jämnar ut vägen mot individuell självständighet. Att blomstra är en syntes av personlig utveckling och förändring mot perfektion, min bästa jobbuppsats. Dessa två faktorer kräver ansträngning och uthållighet.





bästa berättande essäer



Precis som en läkare eller advokat får ett förvärv yrkesstatus tillsammans med ett test för att bevisa en viss kunskapsnivå. Du måste klara en serie utförd av Society of Aquarius SOA eller Costati Actuarial Society CAS för att bli ett fullt kvalificerat akvarium. För att förbereda dig för att vara en fristad måste jag behålla mitt intresse för matematik. Jag kommer också att ta frågorna relaterade till denna karriär i årskurs 11 och Till exempel matematik, genomförbarhet och statistik, beräkning, affärer, dator, algebra och geometri, kalkyl, ekonomi och juridik. Jag kommer att öva och utveckla en del av mina övriga färdigheter som övningsfärdigheter, grupparbeten mm.


Jag lärde mig också att inom området matematik, statistik eller biologisk statistik är artisterna bra professorer; Med sin expertis inom statistik kan de fungera som statistiker, analysera statistik i Kanadas befolkningsanalys eller analysera opinionsundersökningar inför kommande val. Genom den här studien lärde jag mig mycket om akvarier, till exempel vad de gör, var de arbetar, tjänar osv. Jag lär mig att alla kvalificerade utvärderingar och färdigheter kan förbättras. Och allt detta kommer att hjälpa mig att bygga mitt nästa steg i framtiden. Det finns olika normer för vad folk vill ha. Vissa vill bli lärare, vissa vill bli läkare, andra vill bli advokater osv. Mitt idealiska jobb är att vara sjuksköterska och det är därför jag har valt min huvudsakliga engelska sjuksköterska på medicinsk högskola och jag kommer att studera denna högskola i fem år.


Jag tror att jag borde försörja mig på att använda det för att lära mig. Ännu viktigare, jag älskar också min huvudsakliga kärlek. Läkare kan hjälpa mycket bättre läkare att behandla patienter. Mitt ideala jobb är att vara en bra sjuksköterska. När jag var ung såg jag många patienter på sjukhuset. Jag hoppas att jag kan hjälpa dem att behålla sin hälsa. Jag ringer också många sjuksköterskor i katastrof. De hade hoppats på hemlösa. Så jag vill bli en bra sjuksköterska, jag vill bli en ängel. Jag hoppas att jag kan hjälpa andra att fly från smärtan. Jag hoppas att jag kan ägna min tid åt den här karriären. Samtidigt väljer vissa människor att göra saker som skilde sig lite från deras studier, som Leo och andra som skrev om att bli läkare.


Mitt ideala jobb är som läkare. Min huvudsakliga omvårdnad är. Men jag har inte som mål att bli sjuksköterska. Min dröm är att bli en populär läkare som kan bidra till hans liv hela livet. När jag var ung var jag alltid sjuk och jag var svag. Det fanns inte många läkare i mina förorter. Så idag är det Om jag blir läkare, då ska jag göra mitt bästa för att behandla patienter som kommer till min klinik. Så när mina barn var sjuka när de var små, eller de verkar vara vackra på pappret för just denna fråga. Men i själva verket fanns det en hel del mångfald, många studenter föredrar att skriva om arbete som låg utanför det medicinska området. Faktum är att om jag berövades dem, då skulle jag säga att efter amning var nybörjaren det näst mest populära valet, med tanke på hur många artiklar jag läste här var som Sunny.


Mitt idealiska jobb är att vara lärare. När jag var ung avundas jag lärare eftersom de hade mycket kunskap och många av oss fick lära oss att vi aldrig kommer att få veta. En annan sak jag tycker är att lära ut ett välrenommerat jobb. I slutändan, men åtminstone, finns det inte mycket dåligt område med brist på utbildningsinstitutioner. Jag hoppas att jag kan bli lärare, jag vill hjälpa dem. Bland de två klasserna fanns många elever som Olivia, som skrev på samma rad. Mitt idealiska arbete borde vara att vara lärare - ett vanligt jobb eftersom det kan ge mig min ränta. Som lärare kommer jag utan tvekan inte att tjäna mycket pengar och jag kommer inte att få stor berömmelse. Men ur min egen synvinkel är undervisning verkligen en fruktbar sak.


Flera av mina författare har också skrivit om hur de vill bli författare, som Tino. Min idealiska författare och detta beror på att jag älskar att läsa olika böcker och skapa nya idéer i min värld. Jag vill skriva en roman för att den kan skapa en värld som du vill. Du kan förverkliga dina drömmar i din värld. Jag vill att någon ska ha en gemensam idé med mig. Vi kan chatta och leka med varandra, utbyta åsikter. Jag kan använda människor som rör min berättelse. Mitt idealarbete borde vara att vara författare, men jag är inte som de som skriver om det dagliga livet, vi är kända. Istället kommer jag att skriva skinnare och seder i främmande länder genom egen erfarenhet. Jag gillar att resa och skriva, så jag hoppas att de kan relateras till varandra.


När jag var ung läste jag några läroböcker skrivna av kända kinesiska författare, vars smeknamn San Mao. De scener som hon presenterar är djupt påverkade av mitt sinne. Dess vackra ord och mysiga stil gör mig charmig. Förmodligen från den tiden, var mitt idealarbete knoppade. Mitt idealiska jobb är att bli en bokhandlare. Vi vet att böcker spelar en viktig roll i våra liv. De vidgar våra vyer på olika sätt. Dessutom gillar jag att läsa bra böcker. Jag njöt av att läsa en bok. Att vara värd för en bokhandel är därför det bästa för mig.


Jag vill ha mycket hjälp från folk När jag går och handlar med min vän ser jag några människor som vill ha pengar eller mat. Om jag har pengar så betalar jag för dem. De har det svårt. När jordbävningen i Sichuan inträffade höll många barn på att förlora sitt folk. Sedan dess, om jag hade tillräckligt med pengar, tänkte jag, jag ville ge dem ett varmt hus och göra dem lyckliga. Omvårdnad mitt ideala jobb. Medan jag var en liten tjej som alltid var min dröm. Det finns många som känner omvårdnad som är trötta och inte betalar bra. För säkert ett par år sedan var det så. Saken verkar ha förändrats nu till det bättre. Idag finns det många specialiserade sjukhus öppna i många städer som kräver fler sjuksköterskor. Mer intressant är sjukhusens fokus för dem som har specialutbildning och kompetens.


Ortopedsjukhuset kommer till exempel att leta efter en sjuksköterska som är utbildad i traumavård tillsammans med instabil behandling. Se som en karriär som sjuksköterska så det finns väldigt få sjuksköterskor. Om du tror att sjuksköterskorna kommer att fortsätta spela rollen som Florence Nightingale, men denna dag och ålder kommer att förvänta sig att det blir väldigt lite. Under mycket lång tid har en ammande kvinna förknippats med kön. Många tror att kvinnor måste få motstånd. Det kan låta som en sexistisk attityd; Men tyvärr är det vanligt idag. De flesta sjuksköterskor får allmän sjuksköterskeutbildning innan de går till en klinik eller sjukhus. Mycket ofta räcker inte detta. Sjuksköterskor fortsätter att lära sig att arbeta med patienter. Att hitta ett jobb är inte detsamma som att hitta ett jobb. Det viktigaste valet av mitt beslut att göra mitt liv lyckligt och att lyckas är att tänka på mig och mitt beslut.


Jag måste bara veta mitt beslut. Jag kommer bara att veta om mitt beslut som kommer att påverka människor runt omkring mig. Jag tror att jag noga skulle överväga vad som gjorde mig lycklig. Jag kommer att vädja till mina nära och kära, respektera och bry mig om andra och mina intressen. Omvårdnad är min sanna passion och en karriär som jag kan höra på Kaplan University är mycket viktig för att lyckas i denna karriär. Jag behövde bara möjligheten att bevisa min förmåga att vara en fantastisk sjuksköterska. Varför jag valde Criminal Justice att det fanns något tillfälligt problem inom mitt omvårdnadsområde men,. Criminal Justice Work tror jag är ett fantastiskt område. Detta ger dig en chans att göra skillnad bland samhällena. Jag älskar att undersöka situationen och leta efter bevis. Jag fick reda på något annat som jag var bra på.


Min man säger att jag älskar att undersöka så jag sa att jag kanske kan göra något. Min rådgivare sa också till mig att jag inte skulle kunna amma även om jag fortfarande vill överväga något annat. Jag vill verkligen arbeta inom området mordutredning. Även om jag tycker att det är intressant såg jag först 48 och en hel del rättsmedicinska filer. Jag tror att en högskoleutbildning är en anledning för mig att öppna fler möjligheter i framtiden, nu är det svårare att få jobb utan högskoleutbildning. Jag ser många stora män och kvinnor som arbetar så hårt på denna minimilön, men som aldrig nått toppen. S, så att jag kan få uppfattningen om procentandelen framgångsrika få ett jobb efter att jag tagit examen.


Och nu ska jag diskutera det användbara med Googles sökmotor uppmärksamhet på alla detaljer, och vill vara säker på att allt är precis rätt. Jag är en kreativ tänkare. Jag gillar att utforska alternativa lösningar på problem och har ett öppet sinne om vad som fungerar bäst. Jag är effektiv och mycket organiserad. Detta gör att jag kan vara så produktiv som möjligt på jobbet. Jag tycker om att lösa problem, felsöka problem och att komma på lösningar i tid. Vilka färdigheter har du? Vad låter dig välja ditt huvudområde? Varför ska jag anställa dig? Jag förstår dina positionskrav och om du tittar på mitt CV är jag ganska säker på att du kommer att upptäcka att min kompetens och potential utöver kvalifikationerna och ansvaret för detta jobb överstiger.


Så, finns det en anledning till varför du inte ska anställa mig? Du kommer att anställa mig för att jag har god kommunikationsförmåga för att övertyga vem som helst, goda ledaregenskaper och om detta inte räcker är jag snabblärd och älskar att lära mig allt nytt som kan ge god avkastning till min framtida tillväxt. Det här är de egenskaper jag har som kommer att vara ett värdetillskott för alla företag såväl som för min karriär och jag tror att ingen vill förlora en bra resurs. Jag kan överträffa dina förväntningar endast om du ger en chans att bevisa mina ledaregenskaper och förmågor och tillsammans kan vi uppnå önskade mål. Jag är självgående, hårt arbetande och engagerad. Jag är också en stor mångsysslare som har bevisat tid över tid, iEthics Roll of Characters: Steve Jobs: Jennessey Saldana Apple Anställd: Leticia Romero Ramirez Apple Kund: Marilyn Castillo Berättare: Dina Lopez Dialog: Berättare: Machiavelli sa en gång att det är bättre att vara fruktad än att bli älskad, och som följde denna ideologi mer än någon annan?


Steve Jobs. Hur det än är så har Apple vuxit till att bli ett av de mest framgångsrika företagen i världen! Scen 1: Steve Jobs och hans partner Steve Wozniak Berättare: I , Atari, ett globalt underhållningsföretag, anlitade Steve Jobs och Wozniak för att skapa ett spel som heter Breakout. Steve Jobs: Vi har anställts av Atari! De vill att vi ska skapa ett spel; det här är vad vi behöver! att börja länka vårt företag med andra! Wozniak: Wow! Det är toppen! När är deadline? Steve Jobs: kliar sig i huvudet och tittar bort och säger: om 4 dagar Wozniak: Vad? Kan du upprepa det? Steve Jobs: 4 dagar! Titta, med dina designkunskaper och mina färdigheter är jag säker på att vi kan åstadkomma detta.


Det blir en piece-of-cake! Wozniak: ja... ja, men 4 dagar är galet! Steve Jobs: Titta Woz, det låter galnare än det är? det här är din chans! Var annars kommer de att anställa dig utan en högskoleexamen för att designa? Wozniak: jag antar att vi skulle kunna göra det. Avhandling Baserat på min forskning borde jag stanna på min nuvarande karriärväg. Bakgrund Jag planerar att ta en examen i tandhygien. Enligt mig är tandhygien en mycket hanterbar karriär. Jag gillar att vara praktisk och jag älskar verktygen som tandhygienister använder. Det bästa är att när du blir mer erfaren, desto högre blir din lön. Du har så många fördelar, som sjukförsäkring som täcks av din arbetsgivare utmanas i att fatta ett sunt beslut, ett beslut som kommer att vara livet ut.


Folk undrar ofta efter att ha fattat ett beslut om det var rätt val, kommer det att påverka människorna runt omkring mig, var detta ett bra val för min familj, och kommer beslutet att påverka dem. Beslutsprocessen bör vara en som gör en positiv förändring. Kan beslutsprocessen fungera för såväl organisation som individer. Innan jag bytte till det jobb jag har nu var jag tvungen att bestämma mig om det skulle fungera till min fördel att lämna röstregistret för att ta ett jobb hos East Baton Rouge Parish School System. Innan jag tog ett förhastat beslut listade jag mina för- och nackdelar för att se vilket jobb som är bäst, vilket jobb skulle jag vilja jobba på, skulle det finnas utrymme för avancemang på jobbet och vilket jobb som hade de bästa fördelarna. När jag fattade det rätta beslutet kom en del av mitt beslutsfattande från de stadier av beslutsfattandeprocess som vi lär oss om i det första kapitlet i boken.


Stegen som jag följde när jag fattade mitt beslut var, är jag nöjd med problemen. Originalproblem Det ursprungliga problemet som jag hade problem med var förmågan att lära mig den nya Dreamliner för att kunna slutföra min arbetsbeskrivning på en effektiv tid. Den första lösningen var att koppla ihop med någon som var mer kunnig inom det specifika området eller systemet och lära sig det på det sättet. Flera anledningar till att jag inte kunde lära mig det här flygplanet med den angivna tidsramen var inte tillräckligt med tid, systemen var mer komplexa än vad jag var van vid, och det var också för många mekaniker som valdes över mig för att få det jobbet att faktiskt lära sig det. Efter att ha tittat på lösningen som jag hade bestämt utifrån min tidsram och pratat med några kollegor var jag tvungen att ompröva mina lösningar på problemet.


Inledande lösningar Inledande lösningar som jag verkar lämpliga som kommer att gynna mitt tidsschema skulle vara att lära mig flygplanet på fritiden. Att leka med flygplanet medan ingen arbetade var också ett alternativ, på så sätt kan jag se vilka system som påverkar varandra, och även hur man navigerar genom navigationsdatorerna. Trial and error, genom att få ett jobb och spela det på gehör. Lägg mer tid på att undersöka komponenterna och knäcken för att felsöka flera system som sedan kommer att ge mig lite insikt om vad jag har att göra med. Tar hem viss information så att jag åtminstone kan plugga på mina lediga dagar, på så sätt tar jag inte upp tillräckligt med tid. Att säga till cheferna att gifta sig med kvinnor och inte få en skilsmässa innan de gifter sig med nästa kvinna.


Vi har haft flera samtal om att han gjorde den typen av saker och det var oetiskt men det verkade inte spela någon roll för honom även när jag sa till honom att det var emot lagen. Det har precis uppmärksammats att han var i ett förhållande med en av mina syster. Min syster eller han vet inte att jag vet att de ses. Nu är den etiska frågan som pågår att en av mina systrar dejtar en av mina kunder och just nu vet jag att de har ett förhållande tillsammans. Att vara en större syster tänker på hur jag ska skydda min syster från att bli sårad av min klient.


Detta kommer att vara det etiska valet för mig som försöker skydda min syster men det kommer inte att vara etiskt när det gäller mitt jobb. Jag vet att det finns vissa förändringar som måste göras men jag måste göra rätt vid mitt jobb och följa regeln så att jag kan vara trogen mitt jobb och behålla mitt jobb som handläggare. I de flesta fall vet handläggaren på förhand potentiella intressekonflikter mellan individerna om du hamnar i en svår situation. Jobintervju Svar: Vad är din största svaghet? När du får frågan vad din största svaghet är, försök att vända ett negativt till ett positivt. Till exempel kan en känsla av brådska att få projekt slutförda eller att vilja trippelkolla varje objekt i ett kalkylark förvandlas till en styrka i.


du är en kandidat som kommer att se till att projektet blir klart i tid och ditt arbete kommer att vara nära perfekt. Observera att termen "svaghet" inte används i provsvaren - du vill alltid fokusera på det positiva när du intervjuar. Snarare föredrar jag att slutföra projektet långt före schemat. Jag har dock kommit till en bra balans genom att sätta upp ett system för att säkerställa att allt görs korrekt första gången. Ibland lägger jag mer tid än nödvändigt på en uppgift, eller tar på mig uppgifter personligen som lätt kan delegeras till någon annan. Även om jag aldrig har missat en deadline, är det fortfarande ett försök för mig att veta när jag ska gå vidare till nästa uppgift. Den huvudsakliga arbetsplatsen som jag upptäckte för en skattegranskare är IRS, inklusive: statliga, federala och andra lokala myndigheter.


Erfarenhet inom området och fortbildning är nödvändiga för att upprätthålla kunskaper som behövs för en Skattegranskare. Jag kan behöva se över mina utbildningsmöjligheter för att uppnå bästa möjliga möjlighet att få denna karriär. Innehållsförteckning Överföringsbrev………………………………………………………………………………………………2 Sammanfattning………………………… …………………………………………………………………………. För bästa upplevelse rekommenderas en praktikplats eller eventuellt volontärarbete inom detta område. Utmärkt kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt krävs då denna tjänst kräver personlig kontakt med allmänheten. Också uppmärksamhet på detaljer är ett måste; denna position är ett korrekturjobb på sätt och vis.

No comments:

Post a Comment