Monday, February 28, 2022

Avskogningsuppsats

Avskogningsuppsats



Men när det inte finns några träd, avskogningsuppsats, olika typer av naturkatastrofer kommer med all säkerhet att hända, avskogningsuppsats. Skogar är av stor betydelse avskogningsuppsats hela det mänskliga brödraskapet samt att hantera den naturliga balansen i miljön. Istället för att skära växter för att tillgodose behovet av papper, bör vi ta för vana att återvinna de gamla sakerna som möjligt för att undvika skärning av nya växter. I många utvecklade länder är många människor vanligtvis anställda för att arbeta i plantagegårdar och djurrancher. Överbetning leder också till ökenspridning och jorderosion. Vi måste skydda våra skogar.





Slutsats



Avskogning är avskogningsuppsats permanent avverkning av träd av folket för att rensa skog för att få gratis mark för vidare användning som jordbruk, bostäder, industrialisering, urbanisering, etc. Avskogning uppstår som den huvudsakliga miljö- och sociala frågan som nu har tagit formen av mer än en mäktig demon. Vi måste känna till orsaker, effekter och sätt att lösa de problem som uppstått på grund av avskogningen. Vi har tillhandahållit många stycken, långa och korta uppsatser om avskogning för att hjälpa dina barn och barn att bli medvetna om problemet samt delta i uppsatsskrivartävlingen i skolan eller utanför skolan. Du kan välja valfri avskogningsuppsats nedan enligt klassstandarden:.


Avskogning är borttagande av skog på en stor nivå genom att hugga ner växter eller bränna skogar för att uppfylla de personliga behoven. Skogar är av stor betydelse för hela det mänskliga brödraskapet och för att hantera den naturliga balansen i miljön. Men människor skär ner regelbundet avskogningsuppsats träd utan att se dess biverkningar på samhället och miljön. Trä har varit av stor betydelse historiskt sedan urminnes tider och använts för många ändamål som att värma bränsle, bygga hus, fartyg, pappersproduktion och många fler dagliga aktiviteter för människor, avskogningsuppsats. Skogar är mycket nödvändiga för att vi och våra framtida generationer ska kunna njuta och leva ett hälsosamt och fridfullt liv i det friska avskogningsuppsats fri från föroreningar.


Avskogning uppstår som det stora globala problemet för samhället och miljön. Det är som ett allvarligt straff för planeten och indikerar slutet på livet på denna avskogningsuppsats. Den regelbundna avverkningen av skogarna skapar många negativa effekter avskogningsuppsats klimatet, miljön, biologisk mångfald, hela atmosfären samt hotar människans kulturella och fysiska överlevnad. Det finns många orsaker till avskogningen, såsom träutvinning på grund av den ökande mänskliga befolkningen och människors industriella intressen. Trä anses vara den primära produkten av skogen och den strukturella komponenten i människans fysiska behov. Exploderande mänsklig befolkning kräver mer mark att leva och skörda så avskogningsuppsats måste hugga skogarna, avskogningsuppsats.


På detta sätt sker avskogningen snabbare för att uppfylla avskogningsuppsats mänskliga behov på många sätt, avskogningsuppsats. Effekterna av avskogningen är dock snabbare än själva avskogningen. Det påverkar människolivet i hög grad genom att tvinga fram negativa förändringar i miljön och atmosfären. Avskogning är borttagande av träd på en stor nivå för att uppfylla alla krav från den växande befolkningen. Människor är så själviska; de gör avskogning genom att helt ta bort skogarna utan att återplantera, avskogningsuppsats. De vet dock inte att de omedvetet gräver en stor grop för sina egna. Människor förändrar skogarna till landformer för att få mer ved, bränsle, skörd, avskogningsuppsats, göra gårdar, bygga hem och städer för att leva bekvämt.


Avskogning resulterar i många effekter som förlust av djurhem, djur dör, miljöförändringar, säsongsmässiga förändringar, ökande temperatur, stigande miljövärme, global uppvärmning, ökande växthusgaseffekt, smältande istäcken och glaciärer, ökande havsnivåer, försvagande ozonskikt, avskogningsuppsats, hål i ozonskiktet, havsdjur som dör, ökande risker för naturkatastrofer som storm, cyklon, tyfon, översvämning, torka och många fler negativa förändringar som räcker för att bestå livet på jorden.


Skogar spelar en stor roll för att balansera människans liv och miljöcykeln genom att reglera vattnets kretslopp, produktion av jord, tillhandahålla livsmiljöer för djur, tillhandahålla syre, använda skadlig CO2, reglera miljötemperaturen, förhindra jorderosion och många fler. Genom att hugga skogarna stoppar vi alla positiva aktiviteter som skogarna gör till förmån för människan och miljön. Avskogning är den snabba förlusten av skogar genom att växter avverkas regelbundet utan att planteras om, avskogningsuppsats. Det äventyrar djurlivet, människors hälsa och miljön. Den ökande mänskliga befolkningen, ökande folkmassa, ökande konkurrens i världen tvingar människan att hugga skogarna och etablera välutvecklade städer eller avskogningsuppsats eller mark för skörd.


I en sådan konkurrensutsatt värld vill varje nation överlappa andra avskogningsuppsats och avancerade länder att gå vidare och göra dem kraftfulla. Människor är i behov av att hugga skogarna för att bygga hus, parker, avskogningsuppsats, industrier, offentlig infrastruktur, papperstillverkning, bränsle, avskogningsuppsats, etc. Vissa giriga människor hugger skog för att tjäna mer pengar genom att sälja skog och öka faran för vilda djur och människoliv. Vilda djur vandrar och dör, den ursprungliga floran och faunan är bestående, avskogningsuppsats, miljön förändras negativt och stör människolivet.


Naturliga livsmiljöer för de viktigaste djuren förstörs på grund av detta, vissa migrerar till andra områden eller kommer in i mänskliga områden eller dör. Vi måste bevara träd genom att stoppa skogsavverkningen eller plantera om växterna för att rädda avskogningsuppsats fristad och upprätthålla miljöns naturliga kretslopp för att rädda livet här i framtiden. Bevarande avskogningsuppsats skogar är också nödvändigt för att få friskt och hälsosamt syre samt minska mängden koldioxidgas. Avskogning leder till ökande luftföroreningar, ökande nivåer av giftiga gaser i miljön, ökande mark- och vattenföroreningar, avskogningsuppsats, ökande miljövärme, avskogningsuppsats, och många fler.


Alla negativa effekter av avskogning orsakar många hälsoproblem och framför allt lung- och andningsproblem. Skövling av skog är människors färdigställande av skogarna, avskogningsuppsats. En ökning av den mänskliga befolkningen dag för dag ökar behovet av mark på jorden för jordbruk, industri, bostäder, kommersiella, städer och andra ändamål, vilket innebär permanent skogsavverkning. Under förra seklet var vår jord täckt av skogar överallt, men nu för tiden existerar bara några räknade skogar, avskogningsuppsats. Avskogning är ett stort problem i Indien också avskogningsuppsats länder. Det är en global fråga som uppstår som den stora miljö- och sociala frågan runt om i världen.


Avskogning avskogningsuppsats människors liv genom att orsaka flera obalanser ekologiskt och miljömässigt. Avskogningen är ständigt alarmerande och indikerar behovet av att sluta avverka växter för människors säkerhet. Vissa människor gör avskogning för att uppfylla sin girighet att tjäna pengar på ved. Människor styckar växter för sina jordbruksaktiviteter, loggar för att tillverka papper, tändstickor, möbler, etc. vägbyggen, bostäder, etc ökenspridning av mark, gruvdrift av olja och kolbränder för att få värme etc.


Avskogning påverkar människors hälsa och frisk miljö genom klimatobalans, ökad global uppvärmning, jorderosion, avskogningsuppsats, översvämningar, utrotning av vilda djur, minskande nivåer av färskt syre och ökande koldioxidgas och många fler. Avskogning är ett mycket nödvändigt stopp för att kunna sköta livet som vanligt på ett bättre sätt. Det bör finnas några strikta regler och förordningar från regeringen i landet som alla måste följa för att kontrollera avskogningen. Det borde finnas enkla och lätta sätt att göra vanliga människor medvetna om orsakerna och effekterna av avskogning. Befolkning bör kontrolleras för att minska behovet av avskogningsuppsats skärande. Närhelst någon växt skärs, bör det finnas regler för omplantering av växterna i stället för den gamla.


Avskogning är den permanenta förstörelsen av skogarna för att förbättra källorna för liv och användning av skog. Styckningsväxt är inte dåligt men att skära den permanent är dåligt. Avskogning är en för många ändamål som avverkning, boskap, avverkning, bygga hus, möbler, avskogningsuppsats, vägar, ved, industrialisering och andra många ändamål. Avskogningen påverkar miljön hårdare och snabbare. Jorden var full av skogar under det senaste århundradet, men för närvarande har runt åttio procent av skogarna huggits och förstörts och till och med regnskogar har försvunnit permanent, avskogningsuppsats.


Skog krävs för de vilda djurens, människans och miljöns välbefinnande. På grund av avskogningen har många unika arter av växter och djur utrotats permanent. Processen att skära växter stör den naturliga kolkretsloppet och ökar dess nivå i miljön dag för dag. Skogar är det bästa mediet för att utnyttja CO2-gasen från miljön samt ta bort andra föroreningar från atmosfären och på så sätt bibehålla miljöns fräschör. Närhelst träd förstörs eller bränns på något sätt frigör det kol och metan som är farligt för människoliv. Båda gaserna kallas växthusgasen och involverar i växthuseffekten som i slutändan orsakar global uppvärmning.


Skogar är avskogningsuppsats nödvändigt för rätt regn, få medicin, avskogningsuppsats, luft avskogningsuppsats, ta bort luftföroreningar, få trä för många ändamål, avskogningsuppsats, etc. När vi avskogningsuppsats växter, stör det alla kretslopp och påverkar människoliv. Istället för att skära växter för att tillgodose behovet av papper, avskogningsuppsats, vi bör ta för vana att återvinna de gamla sakerna så mycket som möjligt för att undvika att nya växter skärs ned. Föreställ dig bara planeten utan vatten, livet är inte möjligt. Och på samma sätt är livet inte möjligt utan växter och skogar eftersom de är källan till regn, frisk luft, djurmiljö, skuggor, trä, etc. Utan växt går det inte att regna på jorden, inte heller frisk luft, inga djur, avskogningsuppsats, inga skuggor, inga skogar och medicin, avskogningsuppsats.


Överallt skulle bara vara värme, varm, torka, översvämning, storm, koldioxidgas, metan, andra giftiga gaser, ingen vintersäsong och regnperiod, bara sommarsäsong. Vi borde gå ihop för att förhindra avskogningen, avskogningsuppsats. Vi ska inte slösa med tidningarna och undvika onödig användning av saker som papperskök avskogningsuppsats, ansiktsbehandling avskogningsuppsats, etc. Vi bör tänka på återanvändning och återvinning av papperssaker avskogningsuppsats slösa bort dem för att minska behovet av att klippa växter. Sparande avskogningsuppsats och växter är i vår egen hand och bara ett litet steg från slutet av oss alla kan visa ett stort resultat mot att stoppa avskogningen.


Paragraf om avskogning. Tal om avskogning. Uppsats om effekterna av avskogning. Uppsats om förlust av biologisk mångfald. En entreprenörsdirektör, White Planet Technologies Pvt. Master i datorapplikation och företagsekonomi. En passionerad författare, avskogningsuppsats, skriva innehåll i många år och regelbundet skriva för Indien för att fira. com och andra populära webbportaler. Tror alltid på hårt arbete, där jag är idag är bara på grund av hårt arbete och passion för mitt arbete. Jag tycker om att vara upptagen hela tiden och respekterar en person som är disciplinerad och har respekt för andra, avskogningsuppsats. Hitta alla. Vänligen hjälp oss att förbättra, Kontakta oss. Uppsats om avskogning. Lång och kort essä om avskogning på engelska Avskogning uppstår som den huvudsakliga miljö- och sociala frågan som nu har tagit formen av mer än en kraftfull demon.


Tidigare uppsats om luftföroreningar. Nästa uppsats om global uppvärmning. Om författaren. Archana An Entrepreneur Director, White Planet Technologies Pvt. relaterade inlägg. Kontakta oss Snälla hjälp oss att avskogningsuppsats, Kontakta oss.





uppsatsexempelformat



Alla negativa effekter av avskogning orsakar många hälsoproblem och framför allt lung- och andningsproblem. Skövling av skog är människors färdigställande av skogarna. En ökning av den mänskliga befolkningen dag för dag ökar behovet av mark på jorden för jordbruk, industri, bostäder, kommersiella, städer och andra ändamål, vilket innebär permanent skogsavverkning. Under förra seklet var vår jord täckt av skogar överallt, men nu för tiden existerar bara några räknade skogar. Avskogning är ett stort problem i Indien såväl som andra länder. Det är en global fråga som uppstår som den stora miljö- och sociala frågan runt om i världen.


Avskogning stör människolivet genom att orsaka flera obalanser ekologiskt och miljömässigt. Avskogningen är ständigt alarmerande och indikerar behovet av att sluta avverka växter för människors säkerhet. Vissa människor gör avskogning för att uppfylla sin girighet att tjäna pengar på ved. Människor hugger växter för sina jordbruksaktiviteter, loggar för att göra papper, tändstickor, möbler, etc, urbanisering av vägbyggen, bostäder, etc, ökenspridning av mark, gruvdrift av olja och kol, bränder för att få värme, etc. Avskogning påverkar människors hälsa och frisk miljö genom klimatobalans, ökande global uppvärmning, jorderosion, översvämningar, vilda djurs utrotning, minskande nivåer av färskt syre och ökande koldioxidgas och många fler.


Avskogning är ett mycket nödvändigt stopp för att kunna sköta livet som vanligt på ett bättre sätt. Det bör finnas några strikta regler och förordningar från regeringen i landet som alla måste följa för att kontrollera avskogningen. Det borde finnas enkla och lätta sätt att göra vanliga människor medvetna om orsakerna och effekterna av avskogning. Befolkningen bör kontrolleras för att minska behovet av skogsavverkning. Närhelst någon växt skärs, bör det finnas regler för omplantering av växterna i stället för den gamla. Avskogning är den permanenta förstörelsen av skogarna för att förbättra källorna för liv och användning av skog. Styckningsväxt är inte dåligt men att skära den permanent är dåligt.


Avskogning är en för många ändamål som avverkning, boskap, avverkning, bygga hus, möbler, vägar, ved, industrialisering och andra många ändamål. Avskogningen påverkar miljön hårdare och snabbare. Jorden var full av skogar under det senaste århundradet, men för närvarande har runt åttio procent av skogarna huggits och förstörts och till och med regnskogar har försvunnit permanent. Skog krävs för de vilda djurens, människans och miljöns välbefinnande. På grund av avskogningen har många unika arter av växter och djur utrotats permanent. Processen att skära växter stör den naturliga kolkretsloppet och ökar dess nivå i miljön dag för dag. Skogar är det bästa mediet för att utnyttja CO2-gasen från miljön samt ta bort andra föroreningar från atmosfären och på så sätt bibehålla miljöns fräschör.


Närhelst träd förstörs eller bränns på något sätt frigör det kol och metan som är farligt för människoliv. Båda gaserna kallas växthusgasen och involverar i växthuseffekten som i slutändan orsakar global uppvärmning. Skogar är mycket nödvändiga för det rätta regnet, få medicin, frisk luft, ta bort luftföroreningar, få ved för många ändamål, etc. När vi skär växter stör det alla kretslopp och påverkar människors liv. Istället för att skära växter för att tillgodose behovet av papper, bör vi ta för vana att återvinna de gamla sakerna som möjligt för att undvika skärning av nya växter. Föreställ dig bara planeten utan vatten, livet är inte möjligt.


Och på samma sätt är livet inte möjligt utan växter och skogar eftersom de är källan till regn, frisk luft, djurmiljö, skuggor, trä, etc. Utan växt är det inte möjligt att regna på jorden, inte frisk luft, inga djur, inga skuggor, inga skogar och medicin. Överallt skulle bara vara värme, varm, torka, översvämning, storm, koldioxidgas, metan, andra giftiga gaser, ingen vintersäsong och regnperiod, bara sommarsäsong. Vi borde gå ihop för att förhindra avskogningen. Vi bör inte slösa med papper och undvika onödig användning av saker som hushållspapper, ansiktsservetter, etc.


Vi bör tänka på återanvändning och återvinning av papperssakerna utan att slösa bort dem för att minska behovet av växtskärning. Att rädda skog och växter är i vår egen hand och bara ett litet steg från slutet av oss alla kan visa ett stort resultat mot att stoppa avskogningen. Paragraf om avskogning. Tal om avskogning. Uppsats om effekterna av avskogning. Uppsats om förlust av biologisk mångfald. En entreprenörsdirektör, White Planet Technologies Pvt. Master i datorapplikation och företagsekonomi. En passionerad skribent, skrivit innehåll i många år och regelbundet skrivit för Indien för att fira. com och andra populära webbportaler. Tror alltid på hårt arbete, där jag är idag är bara på grund av hårt arbete och passion för mitt arbete. Genom den urskillningslösa avverkningen av skogar utsätts jorden för de skadliga ultravioletta strålarna som kallas UV-B-strålar från solen som ett resultat av utarmningen av ozonskiktet.


Utarmningen av ozonskiktet leder till ökenspridning av åkermarker som tvingar bönder att invadera skogarna nära dem samtidigt som de söker välbevattnad mark för jordbruk och kapplöpningen mellan ökenspridning och avskogning förnyas. Skogar spelar en mycket viktig roll i reningen av luft i miljön genom syrecykeln. Industrier, maskiner och bilar släpper ut skadliga gaser som vanligtvis absorberas av växter för att tillverka deras mat. När skogar förstörs minskar växthuseffekten och dessa skadliga gaser stannar kvar i atmosfären vilket leder till global uppvärmning på grund av minskningen av ozonskiktet Morley. Så småningom torkas vattenkroppar som ligger nära land, vilket orsakar vattenbrist och resulterar i döden av många levande organismer som floder, dammar och sjöar avdunstar på grund av överskottsvärme.


Havet och sjön fylls när deras nivåer stiger på grund av att isen smälter på inlandsisen, vilket leder till översvämningar av de närliggande bosättningsområdena. Alla djur är direkt beroende av vegetationstäcke för att överleva. Miljontals fåglar, däggdjur och vattenlevande djur förlorar sina hem och säkra gömmor från rovdjur och svåra förhållanden. När dessa skogar förstörs bryts näringsnäten och näringskedjorna då de inblandade arterna dödas av avskogning, vilket utsätter hela ekosystemet för särskiljning. Klimatet regleras av skogar genom att säkerställa att mängden vattenånga i atmosfären upprätthålls. Närvaron av hög luftfuktighet innebär att det finns en stor potential för konstant regn som kommer att stödja växtlighet, medan liten eller frånvaro av fuktighet innebär risken för torka och följaktligen en minskning av vattenförsörjningen för den mat som krävs av människor, växter och djur.


Jordens sammansättning bestäms till stor del av mängden hummus på den och skogar spelar en stor roll för att säkerställa att jorden berikas med gödsel på grund av löv och kvistar som faller och bryts ner för att bilda detta bördiga element i jorden Palmer, När skogarna är uttömda förblir jorden bar och infertil och användningen av konstgödsel blir för dyr och utom räckhåll för många bönder. Trädens rötter som tränger djupt ner i jorden hjälper till att lufta marken för att minska surheten och förse de levande varelserna med syre. När sådana träd elimineras finns det en stor risk för att jorden blir sur på grund av otillräcklig luftcirkulation och därför blir infertil.


Mikroorganismerna som lever i jorden dör som ett resultat av exponering för överdriven värme och brist på tillräckligt med syre som till slut stoppar nedbrytningen av materia för att bilda humus. Människor är oskiljaktiga från sin omgivning eftersom hela deras liv är beroende av de resurser som naturen erbjuder. Människokroppen kräver många näringsämnen från växter, djur och miljön inklusive vitamin D som erhålls från solen. Det bör dock noteras att för mycket exponering av människokroppen för ultravioletta strålar av typ UV-B utsätter kroppen för skador på DNA-strukturen som resulterar i hudinfektioner inklusive cancer Newton. Utöver detta utsätts människor för skadliga kvävgaser som släpps ut från industrier och bilar som kan leda till lung- och hudinfektioner.


Människor förlitar sig på miljön för mat, tak över huvudet och kläder och när skogarna utarmas avbryts livsmedelsproduktionskedjan eftersom träd utgör den primära faktorn för livsmedelsproduktion. på grund av hög efterfrågan på den begränsade tillgängliga maten som produceras, vilket höjer levnadskostnaderna till höga nivåer. Öknarnas intrång av åkermark minskar storleken på den mark som används för jordbruk till ödemarken, vilket resulterar i bristen på livsmedelsförsörjning, vilket gör att människor lider i sökandet efter färsk mat som grönsaker och frukter. Under denna förflyttningsprocess uppstår många konflikter mellan människor och vilda djur och leder till att människor och djur dör och förstör grödor och egendom.


Dessa skador är vanligtvis en tung börda för regeringen och de inblandade människorna, dessutom blir det riskabelt och dyrt att leda dessa djur till deras naturliga livsmiljöer på grund av fler skador och utgifter. Skogar fungerar också som naturliga vindskydd och är viktiga för att minska effekterna av cykloner och kraftiga vindar. När skog röjs förblir marken tom och utsatt för starka vindar som ibland förstör hus vilket leder till förlust av egendom och liv. Vindarna som blåser över vattenytor resulterar ibland i höga vågor som översvämmar de närliggande mänskliga bosättningarna och förstör egendom och förluster av människoliv som borde ha skyddats som de förödande effekterna av tsunamin och Katrina översvämningar.


De flesta människor i utvecklingsländer är beroende av växtodling och djuruppfödning för att överleva. I många utvecklade länder är många människor vanligtvis anställda för att arbeta i plantagegårdar och djurrancher. När skogarna röjs försvåras dessa aktiviteter och till slut blir de omöjliga att utöva. Många människor lämnas arbetslösa och utan pengar eller mat och denna ökning, antalet människor som är beroende av andra och regeringen för stöd och sänker bruttonationalprodukten. Turistindustrin är beroende av naturresurser som sjöar, skogar, viltparker och viltreservat för sin överlevnad. Avskogning innebär att turistattraktionernas naturliga miljöer förstörs och detta gör att de förlorar sin fascinerande förmåga.


Så småningom leder det till att antalet turister som besöker ett land minskar. Detta minskar slutligen mängden intäkter som genereras från turistnäringen eftersom valutaintäkterna blir mindre. För att någon ekonomi ska växa måste det finnas få människor som förlitar sig på regeringen för hjälp och majoriteten borde arbeta Allen, När sysselsättningsmöjligheter förstörs på grund av negativa förändringar i väderförhållanden som ett resultat av avskogning ökar försörjningskvoten vilket sänker bruttonationalprodukten av ett land. Ett land ådrar sig mer kostnader för att försörja den arbetslösa befolkningen och kan till och med behöva lån och internationellt stöd för att upprätthålla sina medborgares liv. Tillverkningsindustrier som är mycket beroende av naturresurser som träd kommer att tvingas lägga ner eftersom takten med vilken träden kapas långt utöver antalet träd som planteras.


Om omedelbara åtgärder inte vidtas för att säkerställa en kontinuerlig tillgång på råvarorna som att ha ett alternativ till träd, kommer den oundvikliga uppsägningen av arbetare och nedläggningen av mångmiljoninvesteringar att följa Kalman. Dessa industrier genererar mycket inkomster i form av skatter som betalas till regeringen och de löner som betalas ut till deras arbetare. Slutligen kommer utarmningen av skogarna att äventyra infrastrukturutvecklingen i utvecklingsländer som fortfarande är beroende av träd som stolpar för att lägga ut sina nätverk och tjänster till olika regioner inom sina gränser.


Detta innebär att el- och telefonstolpar inte kommer att vara tillgängliga för dessa tjänster, vilket tvingar dem att använda metallstolpar som är mycket dyra att tillverka eller skaffa. Skogar erbjuder en källa till försörjning för väldigt många människor och när denna chans är bortkastad kan folket vända sig till andra onda och omoraliska sätt att få pengar som rån och rån med våld. Vissa kan vända sig till drogmissbruk som ett resultat av frustrationer efter att ha förlorat sin enda inkomstkälla och detta leder också till att barn hoppar av skolan och de flesta äktenskap går sönder. Efter att ha diskuterat orsakerna och förödande effekterna av avskogning på miljön och människor, är det därför mycket tillrådligt att beskriva de olika sätt genom vilka detta hot kan regleras och eventuellt stoppas.


Följande är några av de viktigaste stegen som anses nödvändiga för att stävja problemet med avskogning;. Det borde finnas en utarbetad allmän medvetenhetskampanj för att utbilda och uppmärksamma människor om behovet och sätten att bevara skogar och alla faror som är förknippade med avskogning. Roberts, skogsplanteringskampanjer bör genomföras över hela världen för att säkerställa att alla utarmade skogar återplanteras och skyddas mot ytterligare exploatering. Dessa kampanjer kan göras genom kyrkor, korståg och offentliga möten. Ungdomarna och barnen bör få lektioner som berör behovet av miljömedvetenhet och miljöskydd.


Det bör finnas ordentlig lagstiftning med stränga lagar för att säkerställa att alla befintliga skogar skyddas och att alla skogshuggare och andra skogsexploatörer behandlas hårt. Varje person bör ta individuellt ansvar för att plantera flera träd när de fäller ett eftersom huggning av träd inte helt kan undvikas. Det bör göras obligatoriskt att ha en viss andel privat mark under träd för att öka antalet träd i ett land. Människor bör ta till sig andra billigare och miljövänliga energikällor som också är förnybara som sol, biogas, vind och el för hushålls- och viss industriell användning för att undvika överberoende av träd. Företag och privatpersoner bör börja använda stängselstolpar av plast gjorda av återvunnen plast för att säkerställa att inga fler träd huggs ner för att tillhandahålla dessa stolpar.


Pappersindustrin bör undersöka andra alternativ för att få pappersmassa från bomullsväxter eller bomullsinsekten för att minska förstörelsen av skogar på jakt efter råvaror. utan att störa skogarna. Det har varit känt över hela världen att pappersindustrin bidrar till den största delen av skogsförstörelsen. Människor bör anta befolkningsregleringsmetoder som familjeplanering för att säkerställa att befolkningen inte överstiger den tillgängliga markens förmåga att ge mat och skydd. Detta kommer att stoppa intrång av skog eftersom det kommer att finnas en ordentlig planering och användning av både offentliga och privata marker. Slutligen bör människor anta återvinning av torr mark genom olika bevattningsmetoder för att öka storleken på marken under jordbruket snarare än att röja skog för att skapa jordbruksmarker.


Världen har en avsevärd storlek mark som ligger outnyttjad på grund av ökenspridning, men vissa länder har bevisat att dessa marker kan vara uthärdliga genom användning av bevattning. Att hugga ned träd är i sig inte ett hot mot människor och miljö men det bör åtföljas av ett större ansvar. Detta kommer att säkerställa att de befintliga skogarna bevaras och skyddas mot all exploatering och att de exploaterade skogarna återskapas genom att de avhuggna träden ersätts med andra. Skogstäcket kan också ökas genom införandet av skog till områden där det aldrig funnits genom en praxis som kallas beskogning. Detta kan göras effektivt genom att plantera träd som växer och mognar mycket snabbt. Även om det kan ta många år eller århundraden att återvinna de förlorade skogarna i världen, kommer det att vara en värdig sak för att bevara miljön samtidigt som det ökar produktiviteten och tillgången på mat över hela världen och samtidigt säkrar livet för framtida generationer.


Betydelsen av avskogning. Denna uppsats skrevs och skickades till vår databas av en student för att hjälpa dig med dina egna studier. Du är fri att använda den för att skriva din egen uppgift, men du måste referera den ordentligt. Om du är den ursprungliga skaparen av denna artikel och inte längre vill ha den publicerad på StudyCorgi, begär borttagning. StudyCorgi Environment. Inledning Människor har levt på jorden i många år och har genomgått olika utvecklingsstadier för att nå de nuvarande normala människorna. Läs mer.


Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig! Allen, W.

No comments:

Post a Comment